Full Version Video Sex Anwar Ibrahim - CLICK GAMBAR INI.

Full Version Video Sex Anwar Ibrahim - CLICK GAMBAR INI.
video penuh.:SAKSIKAN

Sunday, April 22, 2012

FOTO.!! MANUSIA PALING PELIK DI DUNIA..RAKYAT MALAYSIA TERSENARAI..TENGOKLAH..!!

Untuk mencari populariti, di kenali ramai dan keinginan untuk menjadi manusia yang pertama antara manusia-manusia yang lain... Macam-macam benda pelik sanggup dilakukan... Tengoklah ni, memang pelik.
Manusia pelik Di Dunia, Manusia hantu, Manusia seram, Manusia aneh, Manusia misteri, Manusia berhantu,Manusia menakutkan, Manusia kisah seram, Manusia filem seram, Manusia cerita seram, Manusia cerita, Manusia gambar, Manusia foto, Manusia lagu, Manusia latar belakang, Manusia misteri nusantara, Manusia cacat

Manusia Pelik Di Dunia


Lama rambut
Cina Pu???County, asli daerah kursi Lipu staf perempuan di department store.
Cahaya hitam, panjang di Amerika Serikat pada tahun 1994, memiliki rambut panjang 3,869 meter rambut panjang merupakan Guinness Book of World Records pada tahun 1999, mereka untuk rambut panjang 5,085 meter, mata-openers.


Lagi janggut
Lebih dari 60 tahun desa panjal India kuno kota di barat India?????
3,75 meter untuk menampilkan mereka janggut panjang, mulai dari 38-tahun-potong lagi pada janggut,
Dia telah diterapkan ke Guinness Book of World Records.
03
Kuku Terpanjang
Salt Lake City, Utah Amerika Serikat 65 tahun wanita dari Jerman, dan Jerman di Mongolia li ? sejak 1979, menolak untuk memotong kuku indah mereka sendiri, sehingga mereka lebih panjang.
Pada tahun 2006, panjang paku pada setiap dia lebih dari 0,84 meter (33 inci), kedua mencapai total panjang fingernails 8,53 meter (28 kaki)
Edmund di mana telah menjadi Guinness World Record for the longest fingernails dalam Manusia



Hidung terbesar di dunia
Turki dari 57 tahun telah membangun sekitar Danau Mehmet Oz ?
Karena yang panjang-panjang 8,8 sentimeter-panjang hidung, secara resmi dinamakan sebagai “telah lama hidung terbesar di dunia manusia” raksasa dan hidung juga telah dimasukkan ke dalam Guinness Book of World Records.
Lagi Hidung
Jurang yang????? Emmott 80-tahun dari orang tua yang tinggal di pedesaan Turki. Nya hidung dari usia muda dan tidak sama dengan orang lain. Pengukuran dari orang tua dan menemukan sebuah hidung memiliki panjang 14 cm panjang dan sekarang telah membuat sebuah Guinness Book of World Records lagi hidung.
06
Manusia yang paling menonjol mata
American Kim Goodman ? exophthalmos membuat matanya 11 millimeters berbeda.
13 Jun 1998, Los Angeles, California di Amerika Serikat “prime time: Guinness Book of World Records” TV show film di tempat matanya diukur.
Kim adalah dia memakai topi es di kepala setelah hit tiba-tiba, untuk pertama kalinya menemukan bahwa dia adalah unik dan mengejutkan beberapa bakat.
Her mata adalah jauh lebih menonjol dari biasanya.
Sejak itu yang menganga sepanjang pembayaran, ia akan ke mata.
Manusia yang paling payah nak mengaku
Haaa! Dari Malaysia ni!
Manusia ini antara manusia yang paling payah nak mengaku,
baik apa pun tuduhan terhadapnya.
Bukan saja bertegas untuk tidak mengaku, malah untuk membuktikan kebenaran 
terhadap dirinya pun tidak mahu. 
Antara contoh tuduhan yang dilemparkan terhadap manusia ini adalah 
sebuah siri video lucah yang dikatakan pelakunya adalah manusia ini sendiri.
Tuduhan yang dianggap menjatuhkan maruah dirinya ini, pun dibiarkan saja.
Kalau dilihat dengan mata kasar, kelihatan pelaku didalam video itu seiras benar dengan wajahnya...
Sehingga kini segala persoalan masih tidak dijawab malah beliau menafikan pembabitannya dalam video berkenaan dan menuduh apa yang berlaku itu adalan konpiorasi pihak-pihak tertentu.

Pelik.. pelik!
Bukan susah pun kalau nak membuat penafian.... Tapi tak mahu.
Saman pihak yang menuduh - Dia tak saman.
Tunjukkan saja jam Omega, kalau benar jam itu berada di tangan Ajijah - Dia tak tunjuk.
Bersumpah laknat kalau benar - Dia tak mahu bersumpah
Buat ujian Poligraft - Pun dia tak nak lakukan ujian itu

Emmm... 
Khabarnya manusia ini pernah berkata, 
walau apa terjadi sekalipun, beliau tidak akan mengaku atau menjawab segala tuduhan terhadap dirinya kecuali beliau sudah putus asa untuk menjadi Perdana Menteri..
Ohhh... rupa-rupanya segala yang berlaku ini hanya kerana gilakan kuasa...
Huhuhuuuu!!! Betul-betul gila kuasa! Korang kenal la kan siapa dia...
Ada pulak videonya ni.. Saksikan:
KLIK LINK INI :Manusia yang paling payah nak mengaku

Kehkehkehhh....Jangan marah ya.
Sabo je lah yek!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...