Full Version Video Sex Anwar Ibrahim - CLICK GAMBAR INI.

Full Version Video Sex Anwar Ibrahim - CLICK GAMBAR INI.
video penuh.:SAKSIKAN

Friday, July 13, 2012

TENGOK NIE..!!! AKIBAT TERLALU TAKSUB PADA DIRI SENDIRI.KEMASKINI Tujuan Khalil Afandi Abdul Hamid dan Muhdalina Ahmad, menceroboh dan mengamuk di pekarangan Kompleks B Jabatan Perdana Menteri (JPM) Isnin lalu dengan menggunakan dua bilah pedang samurai adalah untuk ‘berdepan’ dengan Perdana Menteri.

Menteri Dalam Negeri Datuk seri Hishamuddin mengesahkan mengenai niat mereka itu menerusi twitternya awal pagi Jumaat.

Beliau bagaimanapun tidak menjelasan maksud nak ‘ berdepan’ Datuk Seri Najib Tun Razak itu.

Hishamuddin turut mengesahkan tindak tanduk mereka itu tidak melibatkan satu rangkaian besar atau puak ekstremis dan pengganas.

Katanya Khalil Afandi yang mati setelah cedera ditembak polis dalam kejadian itu mengakui dirinya Imam Mahadi merasakan dirinya kebal tidak boleh mati dan boleh menghentikan waktu.

Berikut ialah mesej di twitter beliau:

Hishammuddin Hussein‏@HishammuddinH2O: Khalil Afandi - sah tujuan berdepan dgn @NajibRazak dan mengakui dirinya Imam Mahadi,kebal tak akan mati dan boleh menghentikan waktu.

Hishammuddin Hussein‏@HishammuddinH2O: Ajaran sesat - Khalil Afandi : sah tak melibatkan rangkaian besar atau ada kaitan kumpulan2 extrimis/penganas. Syukur alhamdullilah.

Sebelum ini ramai tertanya apa sebabnya kedua mereka boleh buat gila bertindak demikian di JPM.

Komplek B JPM dimana mereka mengamuk terletak bersebelahan jalan komplek utama JPM,Perdana Putra yang menempatkan pejabat Perdana Menteri.

Keduanya adalah dalam kawasan pagar yang berasingan.

Namun mereka tidak mungkin dapat menceroboh masuk ke Perdana Putra kerana kawalan keselamatan di situ amat ketat.

Ini berbeza sikit dengan tahap kawalan di Komplek B JPM antara lain menempatkan pejabat Unit Penyelarasan Perlaksanaan (ICU).

Rabu ,Ketua Jabatan Siasatan Jenayah, Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur, Datuk Ku Chin Wah ketika mengesahkan kedua-dua mereka dihantar oleh suami dan isteri masing-masing ke kompleks JPM.

Selasa Ketua Polis Kuala Lumpur Datuk Mohmad Salleh membertitahu Khalil Afandi dan Muhdalina dipercayai mempunyai masalah mental ekoran ajaran sesat yang diikuti mereka.

Katanya mereka meluahkan rasa tidak puas hati mereka terhadap kerajaan yang tidak mengamalkan pemerintahan Islam.

Beliau bagaimanapun kata kejadian itu tidak ada kaitan dengan politik dan minta semua pihak tidak buat spekulasi.-

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...