Full Version Video Sex Anwar Ibrahim - CLICK GAMBAR INI.

Full Version Video Sex Anwar Ibrahim - CLICK GAMBAR INI.
video penuh.:SAKSIKAN

Monday, April 30, 2012

BERSIH3.0 AKAN DI ADAKAN DI JIBOI N9 PADA 1 MEI 2012.

Mereka akan hadir di Seremban (Jiboi) malam esok.
Rakyat Negeri Sembilan di ingatkan jangan   menghadiri himpunan Bersih di Jiboi pada 1 hb Mei 2012 yang dianjurkan oleh SAMM yang dipimpin oleh Che Gu Bard kerana tidak mahu peristiwa berdarah BERSIH 28 hb  di Dataran Merdeka berukang kembali.

Di Fahamkan Chegu Bard telah mempelawa Gengster Genster  BERSIH yang telah membuat kecoh di Himpunan BERSIH untuk hadir pada malam 1 Mei di Jiboi. Di fahamkan juga hampir seratus ribu dari Kelantan Terenganu Kedah , Penang dan Selangor akan datang ke Jiboi dan kemungkinan akan melakukan keganasan dan cuba menghuru harakan Negrei Sembilan pula.

Anak anak Negrei Sembilan dikatakan enggan hadir pada himpunan ini dan Chegu Bard telah mengambil kesempatan untuk mempelawa Gengster Gengster BERSIH 0.3 untuk turun ke  Seremban esok. 

INGAT JANGAN BENARKAN ANAK ANDA TERJERBAK DALAM KANCAH JIJIK BERSIH 0.3 DI JIBOI MALAM ESOK.AWASI ANAK ANAK ANDA DAN ANDA JUGA TIDAK DIBENARKAN UNTUK BERSAMA HIMPUNAN BERDARAH BERSIH 0.3 INI DI JIBOI - SILA EDARKAN BERITA INI) 

selanjutnya klik sini :http://pru13n9.blogspot.com/

Friday, April 27, 2012

BERUK-BERUK ANWAR" 12MLM 27/04 DAH KECOH HURU-HARA KAN DATARAN MERDEKA, DBKL BAGI AMARAN KERAS..!!!!


Kita tahu yang perhimpunan bersih3.0 akan di adakan pada 28.04.2012. Tapi hari ini start pukul 12mlm tadi mereka dah berkampung di dataran merdeka bagaikan 1 pesta.
Apa mereka semua ni tak ada otak ke nak berfikir secara matang, bukannya mereka dapat apa pun,
tak sedar ke yang mereka ni hanya diguna dan diperkudakan oleh pembangkang yang akan menipu mereka.
Ketua pengarah DBKL telah pun keluarkan AMARAN.. baca dan lihat foto di bawah.

Seperti mana yang telah dijangkakan kawasan Dataran Merdeka akan ditutup seluruhnya mulai jam 6:00 petang esok, 12 jam lebih awal dari dijangkakan. Saya sudah menjangkakan tindakan itu akan diambil memandangkan ada cadangan untuk berhimpun dan bersolat serta munajak di tempat itu malam esok yang kemudian akan bersambung sampai ke petang Sabtu.

Satu arahan telah dikeluarkan oleh Ketua Pengarah DBKL lewat petang ini memaklumkan dataran itu ditutup mulai esok (27 April) dan akan dibuka semula kepada umum pada 29 April.

Penutupan itu mengesahkan bahawa DBKL berkeras untuk tidak membenarkan lokasi awam yang dibawah bidang kuasanya itu digunakan untuk himpunan Bersih - Duduk dan Bantah.

Sehubungan itu belum ada penjelasan dari pihak Bersih ekoran susulan DBKL itu. Apakah pihak penganjur akan menerima tempat berhimpun lain seperti mana yang ditawarkan DBKL dan dijanjikan oleh polis atau tetap akan berkumpul di situ dan sedia menghadapi apa-apa juga risiko.
Pihak Bersih sebelum ini tetap berkeras untuk mengadakan perhimpunan di Dataran Merdeka. Sekiranya tidak ada tolak ansur ini ia bakal menyaksikan pertempuran sengit di antara pihak penguasa DBK yang berkembar dengan polis dengan para peserta himpunan. Sudah pasti kombinasi DBKL dengan polis agak menyukarkan para peserta untuk bergerak.

Besar kemungkinan juga mula malam esok juga jalan-jalan untuk menuju ke pusat bandar ditutup dan pengakutan awam seperti LRT dan komuter ditutup buah sementara waktu.  Begitu juga jalan-jalan utama menuju ke Kuala Lumpur ditutup dan kenderaan diragui membawa peserta Bersih akan diperiksa dan dihalau pulang.

Sekiranya ini berlaku maka jelaslah kata-kata mans Menteri Dalam Negeri, Hishamuddin tidak boleh dipercayai langsung. Kata-kata dan janji itu untuk memberi kebenaran dan berhelah di sebalik keselamatan hanya helah dan lelocon sahaja. Tindakan sedemikian tidak menguntungkan kerajaan sebaliknya menjadikan orang ramai marah dan makin tidak mempercayai kerajaan.

Masih belum dapat digambarkan apakah yang akan berlaku pada tengah hari lusa (28 April) apabila para peserta akan mula menyusuk masuk ke pusat bandar. Apakah mereka akan dikepong, dan ditangkap kemudian ditempatkan di satu kawasan seperti mana Bersih 2.0.  Sehingga ini tidak ada maklumat yang pihak polis dan DBKL menyediakan mana-mana kawasan untuk dijadikan kem tahanan Bersih.

Sementara dalam siasatan dengan bantuan pihak tertentu tidak dapat diketahui apakah plan atau strategi polis untuk menghalang Bersih kali ini. Sehingga ke saat ini belum ada apa-apa persiapan dari pihak polis seperti sebelum ini. Tetapi saya yakin mulai esok, sebaik langit cerah segala tektik dan juga strategi akan dibongkar dan semua orang akan tahu mengenai nasib Bersih kali ini.

Demi menjaga kewibawanya pihak UBN akan  menggunakan apa saja kekuatan untuk mengagalkan himpunan Bersih yang bakal menjadi penyuntik semangat kepada Pakatan Rakyat untuk menghadapi pilihan raya.

Dalam hal ini juga tidak diketahui apakah tektik dan muslihat pengajur kali ini. Strategi pihak pengajur juga tidak boleh dipandang ringan kerana mereka juga bergerak dengan penuh tektikal dan sistemetik.

Malam esok pasti media masa akan riuh rendah menyiarkan berbagai pengumuman kemungkinan juga pengumuman oleh Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agong agar himpunan Bersih dibatalkan.


sumber atikel: http://msomelayu.blogspot.com
sumber foto:http://aku-tak-peduli.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...